MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN •KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 9/2014
4 annosta
noin 1 litra erilaisia salaatteja (esimerkiksi rucolaa, puna-mangoldia, mizunaa)
2 kirpeää omenaa
tilkka sitruunamehua
50 g saksanpähkinöitä
150 g roquefort-juustoa tai jotain muuta sinihomejuustoa
Kastike:
1 rkl dijoninsinappia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl pähkinäöljyä
ripaus sokeria
hieman rouhittua mustapippuria
1. Huuhdo ja linkoa salaatit. Kuori ja lohko omenat. Pirskota sitruunamehua omenalohkoille.
2. Asettele salaatit ja omenalohkot laakealle vadille.
3. Paahda saksanpähkinät ja ripottele salaatin päälle. Murenna päälle juusto.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin päälle tasaisesti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2