Teksti Mari Harjula
Kuvaussuunnittelu ja tyyli Milla Kuusinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
Viinisuositukset Sari Sirén
12 kpl
1 pkt (6 kpl) tortillalettuja
400 g broilerin rintafileitä
1 rkl öljyä
suolaa
1–2 rkl chipotle-chilitahnaa (esim. Poppamies)
noin 100 g punakaalia
1 ruukku korianteria
yhden limetin mehu
(jalapenoja)
Näin valmistat herkulliset wraprullat:
1. Paista broilerfileet pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Mausta suolalla ja chilitahnalla. Anna jäähtyä ja leikkaa suikaleiksi.
2. Suikaloi punakaali ja revi korianteri. Sekoita ne keskenään ja mausta limemehulla.
3. Leivitä wrapeille punakaali-korianteriseosta ja broilerinpaloja. Lisää halutessasi jalapenoja. Kääri wrapit rullalle. Lado vuokaan vieri viereen ja anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä ennen tarjoilua.
4. Leikkaa rullat keskeltä vinottain kahtia ja tarjoile.
Viinisuositus: Aromaattinen, hedelmäinen ja mausteinen Yali Wetland Reserva Gewürztraminer, Chile, 9,99 e.
Katso myös nämä herkulliset reseptit:
Broileri-avokadoquesadillat
Tonnikalalla täytetyt pitaleivät
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2