Koti ja keittiö arkisto
Jos täydellisesti pursotettu kermakakku ei ole sinun juttusi, tee marjaisia pieniä pavlovia isolle tarjottimelle. Kokoa rennosti marenkia, mascarponemoussea, vadelmakastiketta ja marjoja. Helppoa ja niin hyvää!
Jokaiselle jotakin. Kuohkea ja täyteläinen suklaakakku syntyy maissitärkkelysjauhoista. Maistuu varmasti ihan kaikille!
Muhkea porkkanakerroskakku
Tämä porkkanakerroskakku on koottu kerroksittain naked cake -kakun tyyliin. Kakku koristellaan juhlavasti syötävillä ja myrkyttömillä kukilla ja yrteillä.
Sitruunainen prinsessakakku
Yksinkertainen on kaunista. Perinteisen vihreän marsipaanin sijaan prinsessakakkuun voi käyttää hienostunutta valkoista sokerimassaa.
Kuningatarkakku ja tuorejuustokuorrutus
Muheva kuningatarkakku on piirakan ja kakun risteytys, sillä taikinaan sekoitetaan kesän ihanimmat marjat. Kun päälle valmistetaan marjoilla viimeistelty tuorejuustokuorrutus, suloisin leivonnainen on valmis.
Kesäinen sitruuna-juustokakku
Kuka voisi vastustaa juustokakkua! Sitruuna-juustokakku on kätevä tehdä valmiiksi hyvissä ajoin, sillä se valmistuu jääkaapissa. Koristele runsaalla määrällä marjoja.
Jäädytetty pistaasi-mansikka-marenkikakku
Keveä ja makea marenkikakku saa purutuntumaa pistaaseista.Mansikat on koottu kakun keskelle kasaan ja ne ovat saaneet kevyen tomusokerihunnun. Rapsakka pistaasimansikkavaahtotäytteinen marenkikakku sopii myös keliaakikolle.
Tee yhden sijaan monta pientä. Jos vieraita tulee juhliin ripotellen kannattaa tajoilla kuppikakkuja. Raparperilla maustettuja, juuri leivottuja kuppikakkuja ei voi vastustaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2