Koti ja keittiön reseptiarkistot
Jouluaiheinen pizzakuusi syntyy käden käänteessä ja maistuu kaikille.
Suolaiset keksit ja juustokranssi
Kokoa klassinen juustotarjotin juhlakauden kunniaksi kranssin muotoon. Kranssiin sopivat erilaiset juustot, marjat, hedelmät sekä hillot ja viimeisen silauksen luovat yrtit.
Paistettu vuohenjuusto ja viikunat taatelisiirapilla
Ilmakuivatun kinkun sisälle kääritty vuohenjuusto paistuu uunissa herkullisen pehmeäksi. Juusto tarjoillaan kypsennettujen viikunoiden ja makean taatelisiirapin kera.
Kun haluat vaihtelua joulumakuihin, valitse pistaasibaklava. Lähi-idän makeassa leivonnaisessa baklavassa yhdistyvät rapeus ja kosteus.
Ihanat uuniluumut valmistetaan uuniomenoiden tapaan ja niiden sisältä löytyy mantelinen yllätys.
Jouluinen kirsikkajäädyke
Tämän herkullisen jälkiruoan voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Jäädykkeessä maistuvat kirsikat ja keksinmurut.
Donitseja espressokuorrutteella
Kuka ei rakastaisi donitseja myös jouluna! Kahvikissan pikkumakea syntyy munkkirinkeleistä ja espressokuorrutteesta.
Makean mausteiset pretzelit
Kanelilla ja vaniljalla maustetut makeat pretzelit sopivat hyvin pikkujouluihin, joissa on ohjelmaa. Ompele pretzeleille voimapaperista pussukat ja jaa ne osallistujille.
FABIAN BJORK
Mansikkainen masariinitorttu
Photography: Reetta Pasanen
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Mansikkainen masariinitorttu
Photography: Reetta Pasanen
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.
Reetta Pasanen
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
Uunissa kypsyvä hillo on superhelppo valmistaa: marjat pellille, loraus vettä, sokeria ja mieleisiä mausteita joukkoon ja uuni hoitaa loput. Kirpeän makea marjahillo maistuu ihanalta voimakkaiden juustojen, muurikkalettujen ja vaniljajäätelön kanssa. Pieni ripaus mustapippuria terävöittää maun. Tuias-keramiikkamuki Skafferista Porvoosta.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2