FABIAN BJORK
Sanna Kekäläinen
Jouluinen kirsikkajäädyke
25 min + 4 t • helpohko • noin 10 e
noin 1 l valmista jäätelöä
Tarvitset:
2 valkuaista
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
3 keltuaista
2 dl tomusokeria
1 iso purkki (0,33 dl) kuohukermaa
noin 1 dl soseutettuja kirsikoita
200 g kirsikoita
6 isoa suklaakeksiä
Tarjoiluun:
Nutellaa
1. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet.
2. Vaahdota valkuaiset.
3. Laita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita massaan kermavaahto. Kääntele varovasti joukkoon valkuaisvaahto.
4. Laita jäätelömassaa kerroksittain vuokaan keksinmurujen ja kirsikkasoseen kanssa. Peitä kelmulla ja pakasta noin neljä tuntia.
5. Lämmitä Nutellaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa, jolloin se muuttuu juoksevammaksi. Tarjoa kakun kanssa.
FABIAN BJORK
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Pullissa on marjaisat kierteet. Ne ovat supermeheviä sellaisinaan, mutta amerikkalaisen herkkuhuipennuksen niihin saa levittämällä päälle hieman tuorejuustokuorrutusta.
Photography: Reetta Pasanen
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
Punajuurta, granaattiomenaa, kvinoaa ja appelsiininen kastike. Niistä on talven mehevin salaatti tehty! Maistuu muillekin kuin kasvissyöjille.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2