RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 12/2014
300 g pretzeleitä
2 valkuaista
1 vaniljatanko
3 dl sokeria
2 ½ tl kanelia
1. Vatkaa valkuaiset kevyeksi vaahdoksi.
2. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sen sisus toiseen kulhoon. Lisää muut mausteet ja sekoita.
3. Pyörittele pretzelit ensin valkuaisessa ja sitten maustesekoituksessa.
4. Levitä pretzelit leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 150 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat rapeita.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ