Artikkeli

RUO­KA MARI HAR­JU­LA • SI­SUS­TUS MIA LUND­BERG • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MI­KA­E­LA AN­TIN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA KOTI JA KEIT­TIÖ 12/2014  

Makean mausteiset pretzelit

Voimapaperin sisään on ommeltu kuorrutettuja pretzeleitä.

300 g pret­ze­lei­tä

2 val­ku­ais­ta

1 va­nil­ja­tan­ko

3 dl so­ke­ria

2 ½ tl ka­ne­lia

1. Vat­kaa val­ku­ai­set ke­vy­ek­si vaah­dok­si.

2. Hal­kai­se va­nil­ja­tan­ko ja raa­pu­ta sen si­sus toi­seen kul­hoon. Li­sää muut maus­teet ja se­koi­ta.

3. Pyö­rit­te­le pret­ze­lit en­sin val­ku­ai­ses­sa ja sit­ten maus­te­se­koi­tuk­ses­sa.

4. Le­vi­tä pret­ze­lit lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le ja pais­ta uu­nis­sa 150 as­tees­sa noin 25 mi­nuut­tia, kun­nes ne ovat ra­pei­ta.