Teksti Katri Schröder
Kuvat Riitta Pasanen
Koti ja keittiö 1-2/2012
n. 20 kappaletta
1 annos pullataikinaa
Kypsentämiseen:
öljyä tai munkkirasvaa
Kuorrutus:
3 dl tomusokeria
1 pussi (12,5 g)
valmista espressojauhetta
noin 2 rkl vettä
Pinnalle:
suklaakastiketta
1. Valmista pullataikina ja anna sen kohota peitettynä noin puoli tuntia.
2. Kauli kohonnut pullataikina noin sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä pyörylöitä juomalasilla tai metallimuotilla, jonka halkaisija on noin 9 cm. Nosta pyörylät leivinpaperille uunipellille.
3. Paina jokaiseen pullalevyyn reikä korkilla tai metallimuotilla, jonka halkaisija on noin 2 cm. Anna pullarinkeleiden kohota peitettyinä noin 20 minuuttia.
4. Kypsennä pullarinkelit kuumassa rasvassa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Nosta reikäkauhalla valumaan talouspaperin päälle.
5. Sekoita kuorrutus tomusokerista, espressojauheesta ja vedestä. Valuta kuorrute jäähtyneiden munkkirinkeleiden päälle ja anna kovettua. Koristele halutessasi suklaakastikkeella.
Katso myös:
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2