Koti ja keittiö 9/2011 KUVA SANNA PEURAKOSKI
4 annosta
10 keskikokoista luumua
150 g (1 pötkö) mantelimassaa
2 rkl sokeria
n. ½ tl kardemummaa tai kanelia
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Puolita luumut ja poista kivet.
3. Laita luumut leikkauspinta ylöspäin uunivuokaan.
4. Viipaloi mantelimassa 10 osaan.
5. Painele mantelimassan palat luumujen sisään kiven tilalle.
6. Sekoita sokeri ja kardemumma. Ripottele seos luumuille.
7. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes luumut ovat mukavan pehmeitä.
8. Tarjoa vaniljajäätelön tai vatkatun vaniljakastikkeen kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2