Reseptit ja kuvat Koti ja keittiön arkisto
Parsat leikataan spagetinohuiksi pastan joukkoon ja nautitaan kermaisen sitruunakastikkeen kera.
Limellä ja chilillä maustettu kermakastike maustaa mehevän merellisen kampasimpukkapastan.
Pinaatti-valkosipulispagetti
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi.
Munakoiso, tomaatit ja keltaiset säilykepaprikat saavat makua sardellifileistä ja oliiveista.
Klassinen neljän juuston pasta
Monta eri juustoa sisältävä pasta on todellinen lohturuokaresepti. Nopeus on valttia tämän yksinkertaisen ruoan valmistuksessa, sillä juustot sekoittuvat parhaiten vastakeitettyyn, kuumaan pastaan.
Kesää henkivä rapupasta valmistuu nopeasti. Retiisit, ravunpyrstöt, valkosipuli ja sitruuna muodostavat oivan liiton.
Moderni spaghetti bolognese
Spagetti bolognese on klassikkoherkku vailla vertaa. Uudenlaisen tuulahduksen kastikkeeseen tuo jauhelihan sijasta käytettävä tuoremakkara. Tämä herkku valmistuu vikkelästi pastan kypsyessä.
Sieniä, vuohenjuustoa ja saksanpähkinöitä lempeästi samalta lautaselta. Pehmeä kastike tarjoillaan tuoretagliatellen parina.
Katso myös muut arkiruokavinkkimme Koti ja keittiön Arkiateriat kansiosta.
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Mokkabebeleivokset voi valmistaa isona eränä uunipellillä.
Martti Järvi
Martti Järvi
Mansikkasoseella marmoroitu juustokakku on näyttävä juhlaleivonnainen. Paista kakku mielellään edellisenä päivänä, niin maut tasaantuvat ja rakenteesta tulee täydellinen.
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2