Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 11/2011SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN­KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN

Klassinen neljän juuston pasta

Monta eri juustoa sisältävä pasta on todellinen lohtu­ruo­ka­re­septi. Nopeus on valttia tämän yksinkertaisen ruoan valmistuksessa, sillä juustot sekoittuvat parhaiten vastakeitettyyn, kuumaan pastaan. Pasta maistuu parhaalta juuri tehtynä.

4 hen­gel­le

350 g pen­neä tai muu­ta ku­vi­o­pas­taa

75 g voi­ta

50 g su­la­te­juus­toa, esim. Kos­ken­las­ki­ja

50 g par­me­saa­nia

50 g em­men­taa­lia

50 g gou­daa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Tar­joi­luun:

1 dl raas­tet­tua par­me­saa­nia

1. Kei­tä pas­ta pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan suo­lal­la maus­te­tus­sa ve­des­sä.

2. Su­la­ta voi ja pidä se läm­pi­mä­nä.

3. Sui­ka­loi par­me­saa­ni, em­men­tal ja gou­da.

4. Va­lu­ta kei­tet­ty pas­ta. Li­sää juus­to­sui­ka­leet ja su­la­te­juus­to­pa­lat. Kaa­da pääl­le kuu­ma voi­su­la.

5. Se­koi­ta hy­vin ja tar­joa heti. Ri­pot­te­le pääl­le mus­ta­pip­pu­ria ja par­me­saa­nia.

Lue Myös

Valkosipuli-duchesseperunat

Kevät­pes­tob­rusc­hetat

Kevätsalaatti

Valkosipuli-duchesseperunat

Kevät­pes­tob­rusc­hetat

Kevätsalaatti

Vuohen­put­ki­mu­nakas

Maito­hors­man­versoja ja nokkos­hol­lan­daise

Mantelitahnalla ja siemenillä täytetyt veneet

Raikas perunasalaatti

Artisokka-kaprsisalaatti

Milanolainen risotto

Raikas perunasalaatti

Artisokka-kaprsisalaatti

Milanolainen risotto

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.