MAD & BOLIG • KÄÄNNÖS MIIA VÄHÄHYYPPÄ • TOIMITTANUT JUTTA YLÄ-MONONEN • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉN KOTI JA KEITTIÖ 4/2016
400 g spagettia
suolaa
4 anjovista
1 dl kapriksia
500 g babypinaattia
10 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
parmesaania
200 g vihreää salaattia
öljyä
etikkaa
1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi, al dente.
2. Leikkaa anjovikset pieniksi paloiksi ja sekoita kapristen kanssa. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.
3. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi siivuiksi. Kuullota valkosipulit oliiviöljyssä isolla pannulla.
4. Lisää pinaatti pannulle ja paista, kunnes se menee vähän kasaan. Lisää myös anjovikset ja kaprikset.
5. Kaada vesi pois spagettikattilasta ja sekoita pasta pannulla muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla, ja tarjoile raastetun parmesaanin sekä vihreän salaatin kanssa. Lisää halutessasi salaattiin öljyä ja etikkaa.
Viinisuositus:
Kevyen yrttinen ja hedelmäinen Pinot Grigio St. Magdalena 2014, Italia, 14,24 e
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2