Koti ja keittiö 10/2008
4 annosta
400 g tuoretagliatellea
noin 1 l tatteja (tai kantarelleja ja rouskuja)
2 salottisipulia
2 - 3 valkosipulinkynttä
1 rkl voita tai öljyä
2 - 3 rkl kanafondia
2 dl ruokakermaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 - 2 rkl tuoretta timjamia tai 1 tl kuivattua
1 pötkö (200 g) vuohenjuustoa
1/2 dl saksanpähkinöitä
1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hauduta sienet ja sipulit pehmeiksi rasvassa pannulla. Lisää kerma ja mausteet ja anna kiehahtaa.
3. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois. Murenna juusto kastikkeeseen ja anna sen sulaa. Anna kastikkeen hautua vielä hetken.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita sienikastike pastaan.
5. Rouhi saksanpähkinät ja viimeistele annokset pähkinärouheella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2