Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja keit­tiö 10/2008

Vuohenjuusto-sienipasta

4 an­nos­ta

400 g tuo­re­tag­li­a­tel­lea

noin 1 l tat­te­ja (tai kan­ta­rel­le­ja ja rous­ku­ja)

2 sa­lot­ti­si­pu­lia

2 - 3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl voi­ta tai öl­jyä

2 - 3 rkl ka­na­fon­dia

2 dl ruo­ka­ker­maa

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1 - 2 rkl tuo­ret­ta tim­ja­mia tai 1 tl kui­vat­tua

1 pöt­kö (200 g) vuo­hen­juus­toa

1/2 dl sak­san­päh­ki­nöi­tä

1. Lai­ta pas­ta­ve­si kie­hu­maan.

2. Puh­dis­ta ja pa­loit­te­le sie­net. Kuo­ri ja silp­pua sa­lot­ti­si­pu­lit. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Hau­du­ta sie­net ja si­pu­lit peh­meik­si ras­vas­sa pan­nul­la. Li­sää ker­ma ja maus­teet ja an­na kie­hah­taa.

3. Leik­kaa vuo­hen­juus­tos­ta ko­vat reu­nat pois. Mu­ren­na juus­to kas­tik­kee­seen ja an­na sen su­laa. An­na kas­tik­keen hau­tua vie­lä het­ken.

4. Kei­tä pas­ta pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan, va­lu­ta ja se­koi­ta sie­ni­kas­ti­ke pas­taan.

5. Rou­hi sak­san­päh­ki­nät ja vii­meis­te­le an­nok­set päh­ki­nä­rou­heel­la.

Lue Myös

Pasta alla Siciliana

Vuohenjuustolla maustettu kurpitsarisotto

Risotto uunipaahdetun parsakaalin ja pekonin kanssa

Pasta alla Siciliana

Vuohenjuustolla maustettu kurpitsarisotto

Risotto uunipaahdetun parsakaalin ja pekonin kanssa

Panzanella eli italialainen leipäsalaatti

Lehtikaali-pancet­tau­u­ni­ri­sotto

Kermainen parsapasta

Paahdetut uunijuurekset

Rouhea pesto

Sardelli-kasvispasta

Paahdetut uunijuurekset

Rouhea pesto

Sardelli-kasvispasta

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2