Milla Kuusinen kuvat valmistajat
Haetpa ainekset omasta maasta tai kaupan hevi-osastolta, sakset ovat näppärät apurit naattien poistoon tai yrttien leikkaukseen. Fiskarsin yleissakset ovat klassikot, 23 e (fiskars.com).
Ainekset kannattaa huuhdella hyvin. Myös kuivaus on tärkeää, jotta salaattikulhon pohjalle ei valu vettä. Eva Solon Green tools -sarjan pyörivällä siivilällä voi huuhdella ja lingota salaatit kuivaksi, 59,95 e (mastermarkbrands.fi).
Terävä veitsi on ilo. Fiskarsin Norden-kokinveitsessä on puinen tukeva kahva, 124,90 e (fiskars.fi).
Klaus Langelund
Tuikitärkeä leikkuulauta aina käden ulottuvilla. Hayn leikkuulauta on kestävää polyeteeniä, joka on helppo puhdistaa leikkuun jälkeen, sininen 25 x 49 cm, 48 e (nordicnest.fi).
Heirolin Nosse Ceramics -sarjasta löytyy sopivan iso kulho, johon koota salaatti. Kulhossa on uniikkia käsintehtyä fiilistä ja kaunis lasitus, 27 e (heirol.fi).
Tuliko nälkä? Tässä vielä Koti ja keittiön parhaita salaattireseptejä, ole hyvä!
Ruokaisa maalaisperunasalaatti
Marjaisa aamiaissalaatti
Fenkoli-linssisalaatti ja karamellisoidut kurpitsan siemenet
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2