Koti ja keittiö 4/2010
1 nippu (250 g) parsaa
150 g tuoreita, vihreitä papuja
1 ruukku rucolaa
1 ruukku viinisuolaheinää
1 ruukku frisee- tai roomansalaattia
1 pkt (250 g) halloumijuustoa
3–4 rkl oliiviöljyä
vaaleaa balsamiviinietikkaa
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1. Poista parsojen puumainen tyviosa ja leikkaa parsat kahtia. Puhdista ja pilko pavut. Kuumenna kattilassa vettä. Keitä parsoja paksuudesta riippuen 5–10 minuuttia. Valuta ja jäähdytä. Keitä pavut kypsiksi, noin 5 minuuttia. Valuta ja jäähdytä.
2. Revi salaatit sopiviksi suupaloiksi ja sekoita parsojen ja papujen kanssa varovasti tarjoilukulhossa.
3. Leikkaa juusto paksuhkoiksi viipaleiksi ja viipaleet neljään osaan. Paista juustopalat oliiviöljyssä pannulla kauttaaltaan kullanruskeiksi. Asettele juustot salaatin päälle.
4. Pirskota salaatille öljyä ja balsamiviinietikkaa sekä ripottele sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2