Kuvat Kirsi-Marja Savola, Fabian Björk ja Martti Järvi
Raikas tyrnirahkajälkkäri kootaan juhlavasti lasiin
Vanilja ja hunaja pehmentävät tyrnin kirpakkaa makua. Hampunsiemenet ruovat jälkiruokaan rapeutta. Lopuksi makunautinto kruunataan suolakinuskilla.
Sitruunaiset kardemumma-mantelipavlovat
Päältä rapeat ja sisältä ihanan sitkeät mantelipavlovat tarjotaan kardemummamoussen ja sitruunatahnan kanssa.
Raikas pasha-karkkijäätelö on syötävän suloinen
Pakasta pasha tänä pääsiäisenä raikkaaksi jäätelöksi ja koristele komeus karkeilla ja kinuskikastikkeella.
Ihana sitruuna-juustopiiras on kevätkauden herkku
Sitruuna-juustopiiras on kevään kahvihetkien juhlistaja parhaimmillaan. Anna piirakan tekeytyä seuraavaan päivään, niin maku ja rakenne ovat parhaimmillaan.
Helppo sitruunarahkajäätelö on pirteä proteiinipommi
Rahkajäätelö maistuu raikkaana jälkiruokana tai luvallisen herkullisena välipalana. Valmista jäätelö etukäteen ja anna sen jähmettyä pakastimessa neljän tunnin ajan.
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.
Martti Järvi
Kookoskinuski-kaurapalat
Martti Järvi
Photography: Reetta Pasanen
Piimä antaa naanleivän makuun ihanaa hapokkuutta, mutta sen voi halutessaan korvata perinteisemmin käytetyllä turkkilaisella jogurtilla. Naanleipä viimeistellään pinnalle sipaistulla voisulalla, jonka voi maustaa yrteillä tai valkosipulilla.
Martti Järvi
Veriappelsiini on mahtavan makuinen myös risotossa. Aavistuksen makea ja hieman kirpeä hedelmä pyöristää risoton upean makuiseksi.
FABIAN BJORK
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.