Artikkeli

Ku­vat Kir­si-Mar­ja Sa­vo­la, Fa­bi­an Björk ja Mart­ti Jär­vi

Pääsiäisen raikkaat jälkiruoat: 5 herkullista ohjetta

Pääsiäisenä maistuvat raikas sitruuna, säpäkkä tyrni ja täyteläinen kerma. Tässä viisi herkullista jälkkärireseptiä.

Rai­kas tyr­ni­rah­ka­jälk­kä­ri koo­taan juh­la­vas­ti la­siin

Va­nil­ja ja hu­na­ja peh­men­tä­vät tyr­nin kir­pak­kaa ma­kua. Ham­pun­sie­me­net ruo­vat jäl­ki­ruo­kaan ra­peut­ta. Lo­puk­si ma­ku­nau­tin­to kruu­na­taan suo­la­ki­nus­kil­la.

Sit­ruu­nai­set kar­de­mum­ma-man­te­li­pav­lo­vat

Pääl­tä ra­pe­at ja si­säl­tä iha­nan sit­ke­ät man­te­li­pav­lo­vat tar­jo­taan kar­de­mum­ma­mous­sen ja sit­ruu­na­tah­nan kans­sa.

Rai­kas pas­ha-kark­ki­jää­te­lö on syö­tä­vän su­loi­nen

Pa­kas­ta pas­ha tänä pää­si­äi­se­nä raik­kaak­si jää­te­lök­si ja ko­ris­te­le ko­meus kar­keil­la ja ki­nus­ki­kas­tik­keel­la.

Iha­na sit­ruu­na-juus­to­pii­ras on ke­vät­kau­den herk­ku

Sit­ruu­na-juus­to­pii­ras on ke­vään kah­vi­het­kien juh­lis­ta­ja par­haim­mil­laan. An­na pii­ra­kan te­key­tyä seu­raa­vaan päi­vään, niin maku ja ra­ken­ne ovat par­haim­mil­laan.

Help­po sit­ruu­na­rah­ka­jää­te­lö on pir­teä pro­tei­i­ni­pom­mi

Rah­ka­jää­te­lö mais­tuu raik­kaa­na jäl­ki­ruo­ka­na tai lu­val­li­sen her­kul­li­se­na vä­li­pa­la­na. Val­mis­ta jää­te­lö etu­kä­teen ja an­na sen jäh­met­tyä pa­kas­ti­mes­sa nel­jän tun­nin ajan.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ