Koti ja keittiön toimitus, Sanna Kekäläinen ja Suvi Rüster
Mandariini-rahkapiirakka on raikas herkku
Sitruksinen ja aurinkoinen rahkapiirakka on raikas herkku kahvipöydässä. Piirakka on makeutettu ruokosokerilla. Viipaloidut mandariinit voi korvata veriappelsiineilla, klementiineillä, mangolla tai retrosti ananaksella.
Mandariinipiirakan ohjeen löydät täältä.
Mokkarahkabowl on aamupuuron luksusversio
Herkuttelija sekoittaa ihanan tuorepuuron rahkasta, banaanista, chiansiemenistä ja kahvista, rouhi päälle suklaata.
Mokkarahakatuorepuuron ohjeen saat täältä.
Gluteeniton kookos-valkosuklaapiiras ja mansikoita
Tämän gluteenittoman piirakan pohjassa maistuu mehevä kookos. Paistetun piirakkapohjan päälle keitetään valkosuklaasta kinuskinen ganache. Tämä piirakka kannattaa valmistaa hyvissä ajoin jääkaappiin, sillä täyte vaatii jähmettyäkseen hieman aikaa.
Maukas sienilasagne suppilovahveroista
Tämä muhkea lasagne pitää sisällään suppilovahveroita, kirsikkatomaatteja, salottisipulia ja pekonia. Mehevää viikonloppuruokaa!
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2