Artikkeli

Ystävänpäivän menu

Ys­tä­vän­päi­vä­nä lä­hei­siä hem­mo­tel­laan kol­men ruo­ka­la­jin juh­la­val­la ate­ri­al­la.

KAT­KA­RA­PU­CE­VIC­HE­A­VO­KA­DOT

Kat­ka­ra­pu­ce­vic­hel­lä täy­te­tyt avo­ka­don puo­lik­kaat ovat her­kul­li­nen al­ku­ruo­ka, joka on help­po syö­dä lu­si­kal­la.

Re­sep­ti: Kat­ka­ra­pu­ce­vic­he­a­vo­ka­dot

AA­SI­A­LAI­NEN NYH­TÖ­LAM­MAS, KAS­VIS-YRT­TIK­VI­NOA JA KAA­LI­SA­LAAT­TI

Pää­ruo­ak­si tar­jot­ta­van nyh­tö­lam­paan kera tar­jo­taan kas­vis-yrt­tik­vi­no­aa ja aa­si­a­lais­ta kaa­li­sa­laat­tia.

Re­sep­ti: Aa­si­a­lai­nen nyh­tö­lam­mas, kas­vis-yrt­tik­vi­noa ja kaa­li­sa­laat­ti

IN­KI­VÄÄ­RI-SIT­RUU­NA­KU­PIT

Kir­pe­än­ma­ke­at sit­ruu­na­ku­pit maus­te­taan ri­pauk­sel­la in­ki­vää­riä. Sit­ruu­na­me­hu hyy­dyt­tää jäl­ki­ruo­an sa­met­ti­sek­si.

Re­sep­ti: In­ki­vää­ri-sit­ruu­na­ku­pit

KAT­SO MYÖS:

Juh­lien pik­ku­suo­lai­set

Ro­seen­pu­nai­sil­la kup­lil­la juh­laan