Artikkeli

Yrtti-suolapähkinät

Sulata voi pannussa ja paahda pähkinät kullanruskeiksi...

1 rkl voi­ta

100 g kuo­rit­tu­ja man­te­lei­ta

50 g cas­hew­päh­ki­nöi­tä

100 g has­sel­päh­ki­nöi­tä

1 rkl tuo­ret­ta sil­put­tua ros­ma­rii­nia

1 rkl tuo­ret­ta sil­put­tua ba­si­li­kaa

1 rkl tuo­ret­ta sil­put­tua chi­liä

1/2 sit­ruu­nan raas­tet­tu kuo­ri

1 1/2 rkl me­ri­suo­la­hiu­ta­lei­ta

1. Su­la­ta voi pan­nus­sa ja paah­da päh­ki­nät kul­lan­rus­keik­si.

2. Se­koi­ta sil­pu­tut yr­tit, chili, sit­ruu­nan­kuo­ri ja suo­la. Li­sää seos läm­pi­miin man­te­lei­hin ja päh­ki­nöi­hin. Tar­joi­le heti