250 g maitorahkaa
200 g bulgarianjogurttia
1/2 tl suolaa
1/2 –1 tl sokeria
1/2 dl silputtua
tuoretta persiljaa
1/2 dl silputtua
tuoretta timjamia
2 rkl silputtua
tuoretta oreganoa
mustapippuria
1. Kaada maitorahka ja jugurtti
suodatinpaperilla vuorattuun
kahvinsuodattimeen.
Anna valua tunnin ajan.
2. Sekoita valutettuun rahkajogurttiseokseen
suola, sokeri
ja silputut tuoreyrtit.
Mausta lopuksi ripauksella
mustapippuria. Anna maustua
hetken aikaa jääkaapissa
ja tarjoile leivän kanssa.
Levite säilyy jääkaapissa
muutaman päivän.
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ