Artikkeli

Yrtti-rahkalevite

Kaada maitorahka ja jugurtti suoda­tin­pa­pe­rilla vuorattuun kahvin­suo­dat­timeen. Anna valua tunnin ajan...

250 g mai­to­rah­kaa

200 g bul­ga­ri­an­jo­gurt­tia

1/2 tl suo­laa

1/2 –1 tl so­ke­ria

1/2 dl sil­put­tua

tuo­ret­ta per­sil­jaa

1/2 dl sil­put­tua

tuo­ret­ta tim­ja­mia

2 rkl sil­put­tua

tuo­ret­ta ore­ga­noa

mus­ta­pip­pu­ria

1. Kaa­da mai­to­rah­ka ja ju­gurt­ti

suo­da­tin­pa­pe­ril­la vuo­rat­tuun

kah­vin­suo­dat­ti­meen.

An­na va­lua tun­nin ajan.

2. Se­koi­ta va­lu­tet­tuun rah­ka­jo­gurt­ti­se­ok­seen

suo­la, so­ke­ri

ja sil­pu­tut tuo­reyr­tit.

Maus­ta lo­puk­si ri­pauk­sel­la

mus­ta­pip­pu­ria. An­na maus­tua

het­ken ai­kaa jää­kaa­pis­sa

ja tar­joi­le lei­vän kans­sa.

Le­vi­te säi­lyy jää­kaa­pis­sa

muu­ta­man päi­vän.

Koti ja keit­tiö 3/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ