Koti ja keittiö 1-2/2010
Ohje neljälle
2 1/2 dl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 valkosipulinkynsi
250 g manchegojuustoa
2–3 tuoretta timjaminoksaa
2–3 tuoretta rakuunanvartta
1. Mittaa öljy ja viinietikka kulhoon. Lisää suola ja mustapippurit.
2. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Kuutioi juusto. Lisää valkosipulit, juustokuutiot ja yrtit öljyyn. Kääntele varovasti, peitä kelmulla ja anna marinoitua viileässä vähintään pari tuntia ennen tarjoilua.
Valmistusaika: noin 20 min + maustumisaika 2 t
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ