(6 annosta)
1 pkt (250 g)
lehtitaikinalevyjä
Täyte:
1 purjo
2 tl öljyä
2 kuutioitua tomaattia
2 prk (á 150 g)
vuohenjuustolevitettä
1 prk (150 g)
ranskankermaa
1 kanamuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
nippu silputtua oreganoa
Päälle:
4 tomaattia
100 g vuohenjuustoa
1. Kauli lehtitaikinapaloista iso levy ja vuoraa sillä voideltu uunivuoka.
2. Huuhtele ja silppua purjo. Kuullota purjosilppu pannulla öljyssä läpikuultavaksi.
3. Sekoita purjosilppuun muut täytteen ainekset.
4. Kaada täyte taikinan päälle. Koristele piirakka tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleilla.
5. Kypsennä piirakkaa 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoa heti.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2