Artikkeli

Vuohenjuusto-tomaattipiirakka

Kauli lehti­tai­ki­na­pa­loista iso levy ja vuoraa sillä voideltu uunivuoka. Huuhtele ja silppua purjo. Kuullota purjosilppu pannulla öljyssä läpikuultavaksi...

(6 an­nos­ta)

1 pkt (250 g)

leh­ti­tai­ki­na­le­vy­jä

Täy­te:

1 pur­jo

2 tl öl­jyä

2 kuu­ti­oi­tua to­maat­tia

2 prk (á 150 g)

vuo­hen­juus­to­le­vi­tet­tä

1 prk (150 g)

rans­kan­ker­maa

1 ka­na­mu­na

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

nip­pu sil­put­tua ore­ga­noa

Pääl­le:

4 to­maat­tia

100 g vuo­hen­juus­toa

1. Kau­li leh­ti­tai­ki­na­pa­lois­ta iso levy ja vuo­raa sil­lä voi­del­tu uu­ni­vuo­ka.

2. Huuh­te­le ja silp­pua pur­jo. Kuul­lo­ta pur­jo­silp­pu pan­nul­la öl­jys­sä lä­pi­kuul­ta­vak­si.

3. Se­koi­ta pur­jo­silp­puun muut täyt­teen ai­nek­set.

4. Kaa­da täy­te tai­ki­nan pääl­le. Ko­ris­te­le pii­rak­ka to­maat­ti- ja vuo­hen­juus­to­vii­pa­leil­la.

5. Kyp­sen­nä pii­rak­kaa 200 as­tees­sa noin 40 mi­nuut­tia. Tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 1-2/2002