6 keitettyä perunaa
2 punasipulia
1 rucola-salaatti
1 prk (240 g) mustia oliiveja
200 g vuohenjuustoa
(esim. Chévreä)
ripaus mustapippuria
myllystä
4 rkl oliiviöljyä
Koristeluun:
salaatinlehtiä
1. Keitä perunat kuorineen ja anna jäähtyä. Kuori perunat ja leikkaa ne viipaleiksi.
2. Kuori ja viipaloi sipulit, huuhtele oliivit ja revi salaatin lehdet. Yhdistä kaikki kulhossa sekoittaen.
3. Paloittele vuohenjuusto ja lisää se muiden ainesten sekaan.
4. Nostele salaattia annoslautasille. Lisää päälle pippuria ja oliiviöljyä. Tarjoa tuoreen patongin kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2