Artikkeli

Vuohenjuusto-perunasalaatti

6 kei­tet­tyä pe­ru­naa

2 pu­na­si­pu­lia

1 ru­co­la-sa­laat­ti

1 prk (240 g) mus­tia olii­ve­ja

200 g vuo­hen­juus­toa

(esim. Chévreä)

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

myl­lys­tä

4 rkl olii­vi­öl­jyä

Ko­ris­te­luun:

sa­laa­tin­leh­tiä

1. Kei­tä pe­ru­nat kuo­ri­neen ja an­na jääh­tyä. Kuo­ri pe­ru­nat ja leik­kaa ne vii­pa­leik­si.

2. Kuo­ri ja vii­pa­loi si­pu­lit, huuh­te­le olii­vit ja revi sa­laa­tin leh­det. Yh­dis­tä kaik­ki kul­hos­sa se­koit­ta­en.

3. Pa­loit­te­le vuo­hen­juus­to ja li­sää se mui­den ai­nes­ten se­kaan.

4. Nos­te­le sa­laat­tia an­nos­lau­ta­sil­le. Li­sää pääl­le pip­pu­ria ja olii­vi­öl­jyä. Tar­joa tuo­reen pa­ton­gin kans­sa.

Koti ja keit­tiö 1-2/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ