Artikkeli

Vuohen­juus­to­leivät

Paahda leivät leivän­paah­ti­messa ja painele ne muotilla halutun muotoisiksi...

10 kpl

10 vii­pa­let­ta paah­to­lei­pää

eri­lai­sia sa­laat­te­ja

eri­lai­sia yrt­te­jä

2 rkl olii­vi­öl­jyä

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

200 g vuo­hen­juus­toa

1. Paah­da lei­vät lei­vän­paah­ti­mes­sa ja pai­ne­le ne muo­til­la ha­lu­tun muo­toi­sik­si.

2. Revi sa­laa­tit ja yr­tit pie­nik­si ja pyö­räy­tä ne öl­jys­sä ja pip­pu­ris­sa.

3. Pa­loit­te­le juus­to ohuik­si vii­pa­leik­si ja ko­koa lei­vät.

Koti ja keit­tiö 5/2002