Artikkeli

Vuohenjuustoa ja sharonia pähkinäsiirapin kera

4-8 vii­pa­let­ta

vuo­hen­juus­toa

4 sha­ron-he­del­mää

Päh­ki­nä­sii­rap­pi:

1 dl vaa­le­aa sii­rap­pia

4 rkl sak­san­päh­ki­nä-

rou­het­ta

Ko­ris­te­luun:

ko­ko­nai­sia päh­ki­nöi­tä

sit­ruu­na­me­lis­san leh­tiä

1. Vii­pa­loi sha­ro­nit ja nos­te­le ne uu­ni­vuo­kaan nel­jään ke­koon. Li­sää jo­kai­sen pääl­le pari vuo­hen­juus­to­pa­laa.

2. Läm­mi­tä ke­ko­ja 225 as­tees­sa, kun­nes ne saa­vat hie­man vä­riä, noin 10 min.

3. Paah­da päh­ki­nä­rou­he no­pe­as­ti kuu­mal­la pan­nul­la sa­mal­la se­koit­ta­en, li­sää sii­rap­pi ja kie­hau­ta het­ki. Jääh­dy­tä se­os­ta hie­man.

4. An­nos­te­le juus­to-sha­ron­ke­ot lau­ta­sil­le. Va­lu­ta pääl­le päh­ki­nä­sii­rap­pia. Ko­ris­te­le ko­ko­nai­sil­la päh­ki­nöil­lä ja sit­ruu­na­me­lis­san leh­dil­lä. Tar­joa heti.

Koti ja keit­tiö 1-2/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ