4-8 viipaletta
vuohenjuustoa
4 sharon-hedelmää
Pähkinäsiirappi:
1 dl vaaleaa siirappia
4 rkl saksanpähkinä-
rouhetta
Koristeluun:
kokonaisia pähkinöitä
sitruunamelissan lehtiä
1. Viipaloi sharonit ja nostele ne uunivuokaan neljään kekoon. Lisää jokaisen päälle pari vuohenjuustopalaa.
2. Lämmitä kekoja 225 asteessa, kunnes ne saavat hieman väriä, noin 10 min.
3. Paahda pähkinärouhe nopeasti kuumalla pannulla samalla sekoittaen, lisää siirappi ja kiehauta hetki. Jäähdytä seosta hieman.
4. Annostele juusto-sharonkeot lautasille. Valuta päälle pähkinäsiirappia. Koristele kokonaisilla pähkinöillä ja sitruunamelissan lehdillä. Tarjoa heti.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2