Koti ja Keittiö 08/07
2 dl puuroriisiä
2 1/2 dl vettä
5 dl kuohukermaa
5 dl maitoa
1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Marjasose:
yhteensä 5 dl mansikoita,
mustikoita ja vadelmia
150 g fariinisokeria
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/2 rkl kardemummaa
1. Pane kattilaan riisi ja vesi ja keitä, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
2. Lisää loput risoton ainekset ja keitä seos hiljalleen sakeaksi puuroksi, eli noin 40–50 minuuttia. Sekoita välillä ja jäähdytä.
3. Valmista sillä aikaa marjasose. Pane kaikki ainekset toiseen kattilaan ja keitä hiljalleen noin 5 minuutin ajan, kunnes sokeri on liuennut. Tarjoa marjasose jäähtyneenä vaniljarisoton kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2