Koti ja keittiö 10/2008
150 g vihreitä papuja
1/2 pienestä punasipulista
2 rkl limetinmehua
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl merisuolaa
1/2 tl kuivattua oreganoa
1/2 dl silputtua jalapenoa
Tarjoiluun
1 avokado
1 dl mansikoita
noin 50 g ohuita siivuja
ilmakuivattua kinkkua
Balsamicosiirappi
3 - 4 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl sokeria
1. Puhdista ja keitä pavut pienessä, suolalla maustetussa vesimäärässä napakoiksi. Anna jäähtyä.
2. Silppua sipuli ja hienonna jalapenot. Yhdistä papuihin sipuli, jalapeno, limettimehu, öljy, merisuola ja oregano. Nosta sivuun puoleksi tunniksi.
3. Viipaloi avokado ja mansikat, ja lisää salaattiin. Asettele tarjolle ja viimeistele pienityillä ilmakuivatun kinkun siivuilla.
4. Yhdistä kattilaan balsamico ja sokeri. Keitä pari minuuttia ja tarjoa balsamicosiirappi salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ