Artikkeli

Koti ja keit­tiö 1-2/2009

Vesikrassia ja valkosipulia

Kuori ja silppua valko­si­pu­lin­kynnet ja kuullota maapäh­ki­nä­öl­jyssä...

Oh­je nel­jäl­le

3 ruuk­kua ve­sik­ras­sia

3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

tilk­ka maa­päh­ki­nä­öl­jyä

1 1/2 rkl ka­la­kas­ti­ket­ta

1. Kuo­ri ja silp­pua val­ko­si­pu­lin­kyn­net ja kuul­lo­ta maa­päh­ki­nä­öl­jys­sä.

2. Revi ve­sik­ras­si, li­sää pan­nul­le ja kään­te­le, kun­nes seos läm­pe­nee. Pirs­ko­ta pääl­le ka­la­kas­ti­ke ja tar­joa li­säk­kee­nä ate­ri­al­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ