800 g keitettyjä varhaisperunoita jäähtyneinä
1 punasipuli
2-3 rkl sitruunamehua
2 omenaa
1 iso herkkukurkku
1 dl kivettömiä oliiveja
2 rkl kapriksia
Lisäksi:
3/4 dl ruokaöljyä
1 1/2 rkl sherry- tai valkoviinietikkaa
1 rkl sinappia
1 valkosipulinkynsi murskattuna
3 rkl tuoretta tilliä ja minttua silputtuna
suolaa ja mustapippuria myllystä
1. Kuori perunat halutessasi ja paloittele ne kulhoon.
2. Kuori ja silppua punasipuli. Purista silpun päälle sitruunamehu ja jätä sivuun noin 30 minuutiksi.
3. Paloittele herkkukurkku. Kuori ja kuutioi omenat. Lisää kurkkupalat, omenakuutiot, oliivit ja kaprikset salaattiin.
4. Sekoita keskenään kastikeainekset. Lisää salaattiin kastike ja punasipulisilppu.
5. Tarjoa salaatti lisäkkeenä esim. grillatun lihan tai paistetun kalan kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2