5 dl maitoa
halkaistu vaniljatanko
5 kananmunan keltuaista
1 1/2 dl sokeria
1. Liota vaniljatankoa maidossa noin 10 minuuttia. Kiehauta maito.
2. Vatkaa keltuaiset ja sokeri paksuksi vaahdoksi, ota maitokattila pois liedeltä ja lisää seos kuumaan maitoon samalla sekoittaen.
3. Pane kattila takaisin liedelle ja kuumenna varovasti. Jatka hämmentämistä kunnes kastike sakenee.
4. Jäähdytä kastike ja tarjoa piirakan kanssa.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2