Koti ja keittiö 6-7/2009
1 leipä
1 pkt (300 g) pizzamix-aineksia (Kungsörnen)
1 3/4 dl vettä
6 - 8 kirsikkatomaattia
Valkosipuli-oreganoöljy:
1/2 dl oliiviöljyä
1 - 2 valkosipulinkynttä
2 - 3 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
tai 2 - 3 tl kuivattua
Lisäksi:
sormisuolaa
1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon kuivahiiva (pakkauksessa mukana) veteen ja lisää jauhoseos. Alusta taikina tasaiseksi ja notkeaksi. Anna kohota liinan alla puoli tuntia.
2. Halkaise kirsikkatomaatit. Valmista mausteöljy. Mittaa öljy kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita valkosipulit ja oregano öljyyn.
3. Painele taikina pellille leivinpaperin päälle. Anna hetken kohota. Voitele mausteöljyllä ja painele tomaatinpuolikkaat taikinaan. Ripottele pinnalle vielä sormisuolaa.
4. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2