Katri SchröderKuva Reetta PasanenKoti ja keittiö 12/2011
4 annosta
3 keitettyä perunaa
1 keitetty palsternakka
2 hapanta omenaa, esim. Granny Smith
1 pieni sipuli
2 maustekurkkua
1 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
Kastike:
2 dl kuohukermaa
1–2 tl etikkaa
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
1. Kuori ja kuutioi keitetyt perunat ja palsternakka.
2. Kuori ja kuutioi omena ja hienonna sipuli. Pilko maustekurkut kuutioiksi.
3. Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon ruokalusikallinen öljyä ja sitruunamehua. Sitruuna estää ainesten tummumisen.
4. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta etikalla, suolalla, sokerilla ja ripauksella mustapippuria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2