Koti ja Keittiö 04/2006
1/2 kerää amerikansalaattia
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku rucolaa
2 kesäkurpitsaa paahdettuina viipaleina
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tuoretta tomaattia
100 g mustia oliiveja
(esim.nizzalaisia)
Lisäksi:
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
vaaleaa balsamiviinietikkaa
1. Revi salaatit ja kokoa muut ainekset salaattikulhoon. Ripottele päälle sormisuolaa ja mustapippuria myllystä. Valuta päälle vähän oliiviöljyä ja valkoista balsamiviinietikkaa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ