Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 04/2006

Välimeren salaatti

Revi salaatit ja kokoa muut ainekset salaattikulhoon. Ripottele päälle sormisuolaa ja mustapippuria myllystä...

1/2 ke­rää ame­ri­kan­sa­laat­tia

1 ruuk­ku jää­sa­laat­tia

1 ruuk­ku ru­co­laa

2 ke­sä­kur­pit­saa paah­det­tui­na vii­pa­lei­na

50 g au­rin­ko­kui­vat­tu­ja to­maat­te­ja

2 tuo­ret­ta to­maat­tia

100 g mus­tia olii­ve­ja

(esim.niz­za­lai­sia)

Li­säk­si:

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

olii­vi­öl­jyä

vaa­le­aa bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

1. Revi sa­laa­tit ja ko­koa muut ai­nek­set sa­laat­ti­kul­hoon. Ri­pot­te­le pääl­le sor­mi­suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä. Va­lu­ta pääl­le vä­hän olii­vi­öl­jyä ja val­kois­ta bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa.