Artikkeli

Välimeren broile­ri­kää­ryleet

Pane fileet muovipussiin ja nuiji kevyesti...

4 broi­le­rin rin­ta­fi­lee­tä

Täy­te:

6 au­rin­ko­kui­vat­tua to­maat­tia

muu­ta­ma ba­si­li­kan leh­ti

50 g moz­za­rel­la-juus­toa

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

2 rkl voi­ta rus­kis­ta­mi­seen

1. Pane fi­leet muo­vi­pus­siin ja nui­ji ke­vy­es­ti.

2.Val­mis­ta täy­te. Silp­pua to­maa­tit ja ba­si­li­kan leh­det. Yh­dis­tä nii­den jouk­koon raas­tet­tu juus­to ja maus­teet.

3.Le­vi­tä täy­te fi­leil­le ja kää­ri ne rul­lal­le. Kiin­ni­tä rul­lat cock­tail­ti­kuil­la.

4.Rus­kis­ta kää­ry­leet pan­nul­la. Kyp­sen­nä nii­tä vie­lä 20 mi­nuut­tia 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa.

5.Tar­joa gril­lat­tu­jen kas­vis­ten ja kei­te­tyn rii­sin kera.

Koti ja keit­tiö 4/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ