Artikkeli

Koti ja keit­tiö 10/09

Uunipaahdetut tomaatit

Lämmitä uuni 100 asteeseen. Laita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle pellille. Pirskota päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja mustapippuria...

Oh­je nel­jäl­le

500 g kir­sik­ka­to­maat­te­ja

1 rkl olii­vi­öl­jyä

suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Läm­mi­tä uu­ni 100 as­tee­seen. Lai­ta kir­sik­ka­to­maa­tit lei­vin­pa­pe­rin pääl­le pel­lil­le. Pirs­ko­ta pääl­le olii­vi­öl­jyä ja ri­pot­te­le suo­laa ja mus­ta­pip­pu­ria.

2. Kui­va­ta to­maat­te­ja uu­nis­sa noin 6 tun­tia.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ