2 salaattikerää
pala kesäkurpitsaa
pala tuoretta kurkkua
Tomaattikastike:
2 kypsää tomaattia
nippu mintun lehtiä
1 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl sinappia
1 tl hunajaa
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
1 dl oliiviöljyä
1. Pese ja kuivaa salaatit hyvin. Revi ne tarjoilukulhoon.
2. Viipaloi kesäkurpitsa, suikaloi kurkku, lisää salaattiin.
3. Kalttaa ja kuori tomaatit. Soseuta sauvasekoittimella.
4. Lisää mintunlehdet ja soseuta hienoksi.
5. Mausta seos chilikastikkeella, tomaattipyreellä, etikalla, sinapilla, hunajalla, pippurilla ja suolalla.
6. Lisää öljy aluksi tipoittain, lopuksi norona sekoittaen koko ajan.
Koti ja keittiö 8/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2