Koti ja Keittiö 10/06
7 1/2 dl vettä
kahden appelsiinin mehu (noin 2 1/2 dl)
200 g tyrnimarjoja
2 dl tummia mannasuurimoita
1/2 tl suolaa
1 1/2 dl sokeria
1. Soseuta tyrnit ja siivilöi sose halutessasi.
2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää appelsiineista puristettu mehu (yhteensä 2 1/2 dl) ja tyrnisose kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja lisää joukkoon mannasuurimot samalla koko ajan sekoittaen. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja sokerilla ja jäähdytä.
3. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Tarjoa kylmän maidon kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ