Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Tomaat­ti­täyt­teiset Filokolmiot

Sulata filotaikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valmista täyte...

1/2 pkt (225 g) fi­lo­tai­ki­naa

Täy­te:

1 dl au­rin­ko­kui­vat­tu­ja to­maat­te­ja

1 prk (250 g) ri­cot­taa

100 g fe­taa

nip­pu ba­si­li­kaa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

ri­paus me­ri­suo­laa

Voi­te­luun:

olii­vi­öl­jyä

1. Su­la­ta fi­lo­tai­ki­na pak­kauk­sen oh­jeen mu­kai­ses­ti.

2. Val­mis­ta täy­te. Silp­pua au­rin­ko­kui­va­tut to­maa­tit hie­nok­si ja yh­dis­tä jouk­koon mu­ren­ne­tut juus­tot. Maus­ta seos sil­pu­tul­la yr­til­lä, pip­pu­ril­la ja suo­lal­la.

3. Le­vi­tä ko­ko­nai­nen fi­lo­tai­ki­na pöy­däl­le. Leik­kaa ly­hy­em­mäs­tä pää­dys­tä 8 sen­tin le­vyi­nen kais­ta­le kaik­kien tai­ki­na­ker­ros­ten läpi. Pane lo­put tai­ki­nas­ta ta­kai­sin pak­ka­seen.

4. Si­ve­le kaik­kiin sui­ka­lei­siin öl­jyä. Nos­ta sui­ka­leen va­sem­paan ala­reu­naan kak­si ruo­ka­lu­si­kal­lis­ta täy­tet­tä. Kään­nä kul­ma täyt­tei­neen ylös­päin, niin et­tä kais­ta­leen ala­reu­na tu­lee kiin­ni oi­ke­aan reu­naan. Jat­ka näin tait­ta­en ylös­päin, kun­nes koko kais­ta­le on kol­mi­o­na. Kään­nä yli­mää­räi­nen kais­ta­le kol­mi­on al­le.

5. Pane val­miit kol­mi­ot pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le. Pais­ta 175 as­tees­sa noin 12 mi­nuut­tia.

Koti ja keit­tiö 9/2002

Lue Myös

Cheddarbriossit

Blinit

Villiyrt­ti­pii­rakka

Cheddarbriossit

Blinit

Villiyrt­ti­pii­rakka

Gluteenittomat siemen-porkkanasämpylät

Ranskalaiset juustosämpylät

Ricotta-parsapiirakka

Marinoitu fetajuusto

Perus­lei­pä­taikina

Tomaatti-yrttifocaccia

Marinoitu fetajuusto

Perus­lei­pä­taikina

Tomaatti-yrttifocaccia

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2