Koti ja keittiö 8/2008
Ohje neljälle
1 kg keltaisia tomaatteja
3 sitruunaa
1 appelsiini
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
5 dl hillosokeria
1. Huuhtele ja kalttaa tomaatit. Poista kannat ja leikkaa tomaatit lohkoiksi.
2. Pese sitruunat ja appelsiini kunnolla. Leikkaa sitruunoiden kuoren keltainen osa ja appelsiinin kuoren oranssi osa kuorimaveitsellä talteen. Leikkaa kuoret ohuiksi suikaleiksi.
3. Purista sitruunoiden ja appelsiinien mehu kattilaan. Lisää kuorisuikaleet, tomaatit ja inkivääri. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna hautua hiljalleen 15-20 minuuttia.
4. Lisää hillosokeri samalla sekoittaen ja keitä vielä 5 minuuttia välillä sekoittaen. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto.
5. Säilö kuumennettuihin lasipurkkeihin ja säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2