Artikkeli

Tomaatti-mozzarellapalat

Tarjoa suolaisena iltapalana.

1 pkt (500 g) voi­tai­ki­na­le­vy­jä

1 ka­nan­mu­na

1 ra­sia (250 g) pu­nai­sia kir­sik­ka­to­maat­te­ja

1 ra­sia (250 g) kel­tai­sia luu­mu­to­maat­te­ja

2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

ruu­kul­li­nen pu­na­ba­si­li­kaa

1 dl moz­za­rel­la-juus­toa raas­tee­na

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

1. Kau­li su­la­te­tut tai­ki­na­le­vyt hi­ve­nen suu­rem­mik­si.

2. Voi­te­le pa­lat mu­nal­la ja esi­kyp­sen­nä nii­tä uu­nis­sa 225 as­tees­sa 10 mi­nuut­tia.

3. Vii­pa­loi to­maa­tit ja silp­pua val­ko­si­pu­lin­kyn­net. Jaa ne ta­sai­ses­ti kai­kil­le pa­loil­le.

4. Ri­pot­te­le pin­nal­le ba­si­li­kan­leh­tiä, juus­to­raas­te ja maus­teet.

5. Jat­ka pii­rai­den kyp­sen­tä­mis­tä vie­lä 5-10 mi­nuut­tia. Jääh­dy­tä het­ki ja tar­joa suo­lai­se­na il­ta­pa­la­na.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ