1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
1 kananmuna
1 rasia (250 g) punaisia kirsikkatomaatteja
1 rasia (250 g) keltaisia luumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
ruukullinen punabasilikaa
1 dl mozzarella-juustoa raasteena
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Kauli sulatetut taikinalevyt hivenen suuremmiksi.
2. Voitele palat munalla ja esikypsennä niitä uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.
3. Viipaloi tomaatit ja silppua valkosipulinkynnet. Jaa ne tasaisesti kaikille paloille.
4. Ripottele pinnalle basilikanlehtiä, juustoraaste ja mausteet.
5. Jatka piiraiden kypsentämistä vielä 5-10 minuuttia. Jäähdytä hetki ja tarjoa suolaisena iltapalana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2