Artikkeli

Koti ja keit­tiö 5/2010

Tomaattilevite

Levite leipäkorin kaveriksi.

200 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

150 g rans­kan­ker­maa

150 g peh­me­ää vuo­hen­juus­toa

100 g au­rin­ko­kui­vat­tu­ja to­maat­te­ja

ri­paus suo­laa

ri­paus rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Not­kis­ta tuo­re­juus­to rans­kan­ker­mal­la. Se­koi­ta jouk­koon myös vuo­hen­juus­to.

2. Va­lu­ta ja hie­non­na to­maa­tit. Se­koi­ta to­maa­tit tuo­re­juus­to­se­ok­seen. Li­sää maus­teet ja se­koi­ta ta­sai­sek­si tah­nak­si. An­na maus­tua en­nen tar­joi­lua vii­le­äs­sä.

Val­mis­tu­sai­ka: noin 20 min