Koti ja Keittiö 01/07
(2:lle)
250 g maustamattomia broilerisuikaleita
2 salottisipulia
puolikas punaisesta chilipaprikasta
1 ruukku tuoretta korianteria
1 iso valkosipulinkynsi
1/2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
2 rkl thaimaalaista kalakastiketta
2 rkl limettimehua
Paistamiseen:
öljyä
Lisäksi:
1 pkt (85 g) nuudeleita
1/2 l kiehuvaa, hyvää kanalientä
2–3 dl pieniä, rapeita pinaatinlehtiä
tai suikaloitua kiinankaalia
Thaimaalainen nuudelisalaatti
1. Paista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla. Anna jäähtyä ja silppua suikaleet. Nosta sivuun.
2. Kuori ja silppua salottisipuli. Puolita chili, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha.
3. Silppua korianteri, mutta säästä muutama lehti koristelua varten.
4. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.
5. Yhdistä kaikki silputut ainekset ja lisää inkivääriraaste, kalakastike sekä limettimehu.
6. Pehmitä nuudeleita kuumassa kanaliemessä pari minuuttia. Valuta hyvin.
7. Lisää broileriseokseen tilkka öljyä ja lisää kanaseos, nuudelit ja pinaatinlehdet tai kiinankaalisilppu. Kuumenna sekoitellen kolmen, neljän minuutin ajan ja kumoa tarjolle. Koristele salaatti korianterilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2