Koti ja keittiö joululiite 2002
(noin 25 kpl)
100 g pehmeää nougatia
150 g mantelimassaa
1 rkl rommia, likööriä tai konjakkia
(tomusokeria)
Koristeluun:
2 rkl kaakaojauhetta
1. Jaa nougat 25 yhtä suureen osaan. Rullaa palat palloiksi ja aseta kylmään.
2. Raasta mantelimassa ja mausta se haluamallasi alkoholilla. Jaa mantelimassa 25:teen yhtä suureen osaan. Muotoile osat kuuliksi ja litistä ne litteiksi pyörylöiksi.
3. Aseta kullekin mantelimassapyörykälle nougatkuula ja muotoile mantelimassa tasaisesti nougatin ympärille. Käytä muotoilussa apuna tomusokeria, jos mantelimassa on tahmeaa,
4. Koristele valmiit pallot kaakaojauheella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2