Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Täytetyt suklaapallot

Jaa nougat 25 yhtä suureen osaan. Rullaa palat palloiksi ja aseta kylmään...

(noin 25 kpl)

100 g peh­me­ää nou­ga­tia

150 g man­te­li­mas­saa

1 rkl rom­mia, li­köö­riä tai kon­jak­kia

(to­mu­so­ke­ria)

Ko­ris­te­luun:

2 rkl kaa­ka­o­jau­het­ta

1. Jaa nou­gat 25 yh­tä suu­reen osaan. Rul­laa pa­lat pal­loik­si ja ase­ta kyl­mään.

2. Raas­ta man­te­li­mas­sa ja maus­ta se ha­lu­a­mal­la­si al­ko­ho­lil­la. Jaa man­te­li­mas­sa 25:teen yh­tä suu­reen osaan. Muo­toi­le osat kuu­lik­si ja li­tis­tä ne lit­teik­si pyö­ry­löik­si.

3. Ase­ta kul­le­kin man­te­li­mas­sa­pyö­ry­käl­le nou­gat­kuu­la ja muo­toi­le man­te­li­mas­sa ta­sai­ses­ti nou­ga­tin ym­pä­ril­le. Käy­tä muo­toi­lus­sa apu­na to­mu­so­ke­ria, jos man­te­li­mas­sa on tah­me­aa,

4. Ko­ris­te­le val­miit pal­lot kaa­ka­o­jau­heel­la.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ