Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 08/07

Täytetyt kauraletut

Yhdistä taikina-ainekset ja anna turvota noin puoli tuntia. Sulata rasva kuumalla pannulla ja paista letut ruskeiksi ja rapeiksi...

(6:lle)

5 dl mai­toa

n. 1 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 dl pi­ka­kau­ra­hiu­ta­lei­ta

2 ka­nan­mu­naa

1/2 tl suo­laa

2 rkl su­la­tet­tua mar­ga­rii­nia

Täy­te:

1 prk (250 g) Ri­cot­ta­tuo­re­juus­toa

2 purk­kia (á 100 g) val­ko­si­pu­li­tuo­re­juus­toa

300 g pa­kas­te­kat­ka­ra­pu­ja

1 sit­ruu­nan raas­tet­tu kuo­ri

10 murs­kat­tua ro­see­pip­pu­ri­na

maun mu­kaan rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1. Yh­dis­tä tai­ki­na-ai­nek­set ja an­na tur­vo­ta noin puo­li tun­tia.

2. Su­la­ta ras­va kuu­mal­la pan­nul­la ja pais­ta le­tut rus­keik­si ja ra­peik­si.

4. Se­koi­ta täyt­teen ai­neet.

5. Tar­joa jääh­ty­neet le­tut täyt­teen kans­sa.

Vink­ki! Ko­kei­le mai­do­ton­ta val­mis­ta kau­ra­let­tu­tai­ki­naa (Oat­ly3%).

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ