Koti ja Keittiö 08/07
(6:lle)
5 dl maitoa
n. 1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl pikakaurahiutaleita
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2 rkl sulatettua margariinia
Täyte:
1 prk (250 g) Ricottatuorejuustoa
2 purkkia (á 100 g) valkosipulituorejuustoa
300 g pakastekatkarapuja
1 sitruunan raastettu kuori
10 murskattua roseepippurina
maun mukaan rouhittua mustapippuria
1. Yhdistä taikina-ainekset ja anna turvota noin puoli tuntia.
2. Sulata rasva kuumalla pannulla ja paista letut ruskeiksi ja rapeiksi.
4. Sekoita täytteen aineet.
5. Tarjoa jäähtyneet letut täytteen kanssa.
Vinkki! Kokeile maidotonta valmista kauralettutaikinaa (Oatly3%).
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2