Suvi Rüster
Täyteläinen tryffelikastike
10 min + maustuminen 15 min . helppo . 6 e
4 annosta
1 prk (200 g) ranskankermaa
½ dl parmesaaniraastetta
1 rkl viinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
1 tl sokeria
½tl suolaa
3 rkl tryffeliöljyä
1 dl tuoretta hienonnettua rakuunaa
1. Sekoita ranskankerma, parmesaaniraaste, viinietikka, dijoninsinappi, sokeri ja suola kulhossa. Lisää 2 rkl tryffeliöljyä ja hienonnettu rakuuna (jätä hieman koristeluun). Nosta jääkaappiin maustumaan vartiksi.
2. Kaada kastike tarjoilukulhoon. Viimeistele ruokalusikallisella tryffeliöljyä ja rakuunalla.
3. Tryffelikastike maistuu ihanalta paahdettujen patonkiviipaleiden, endiivien ja keitettyjen artisokanlehtien kanssa. Kastike sopii hyvin myös kalan ja paahdettujen uunikasvisten kastikkeeksi.
Broilerimole
Reetta Pasanen
Reetta Pasanen
Broilerimole
Reetta Pasanen
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
FABIAN BJORK
FABIAN BJORK
Mantelimassasta ja kaurajauhoista sekoitettu taikinakuori paistuu rapsakaksi. Raparperit kypsyvät maukkaiksi valkosuklaan, kanelin ja calvadostilkkasen kanssa.
Martti Järvi
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.