KOTI JA KEITTIÖ joululiite 2001
1 kalkkunan rintapala
2 pkt valmista voitaikinaa
maustevoi:
50 g voita
2 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
1 pieni sipuli
nippu persiljaa
1 sellerinvarsi
1. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin mausteet ja hienoksi silputut maustevihannekset sekä raastettu sipuli. Hiero lihan pintaan ja anna maustua hetki viileässä.
2. Levitä voitaikina yhtenäiseksi kääreeksi ja kiedo liha siihen. Sulje reunat ja liimaa umpeen vedellä. Aseta lihakäärö uunipellille leivinpaperin päälle. Pistele pintaan höyryaukot ja korista taikinakuvioilla. Peitä kuori aluksi foliolla tai leivinpaperilla. Ota suoja pois vasta paiston loppupuolella.
3. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin tunti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ