Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KOTI JA KEIT­TIÖ jou­lu­lii­te 2001

Taikinoitu kalkkunanrinta

Sekoita huoneen­läm­pöiseen voihin mausteet ja hienoksi silputut mauste­vi­han­nekset sekä raastettu sipuli...

1 kalk­ku­nan rin­ta­pa­la

2 pkt val­mis­ta voi­tai­ki­naa

maus­te­voi:

50 g voi­ta

2 tl suo­laa

1 tl sit­ruu­na­pip­pu­ria

1 pie­ni si­pu­li

nip­pu per­sil­jaa

1 sel­le­rin­var­si

1. Se­koi­ta huo­neen­läm­pöi­seen voi­hin maus­teet ja hie­nok­si sil­pu­tut maus­te­vi­han­nek­set sekä raas­tet­tu si­pu­li. Hie­ro li­han pin­taan ja an­na maus­tua het­ki vii­le­äs­sä.

2. Le­vi­tä voi­tai­ki­na yh­te­näi­sek­si kää­reek­si ja kie­do liha sii­hen. Sul­je reu­nat ja lii­maa um­peen ve­del­lä. Ase­ta li­ha­kää­rö uu­ni­pel­lil­le lei­vin­pa­pe­rin pääl­le. Pis­te­le pin­taan höy­ry­au­kot ja ko­ris­ta tai­ki­na­ku­vi­oil­la. Pei­tä kuo­ri aluk­si fo­li­ol­la tai lei­vin­pa­pe­ril­la. Ota suo­ja pois vas­ta pais­ton lop­pu­puo­lel­la.

3. Kyp­sen­nä 180-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin tun­ti.

Lue Myös

Kesäiset perunaletut

Oregano-lammaspyörykät

Naudanfileetä ja korian­te­ri­sal­sa­verdeä

Kesäiset perunaletut

Oregano-lammaspyörykät

Naudanfileetä ja korian­te­ri­sal­sa­verdeä

Keitetty possunfilee ja palster­nak­ka­kastike

Pinaatti-feta-quesadillot

Naposteluperunat ja chilidippi

Kimbap eli korealainen sushi

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Täytetyt kanaco­les­law­pa­tongit

Kimbap eli korealainen sushi

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Täytetyt kanaco­les­law­pa­tongit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2