Koti ja keittiö joululiite 2002
(noin 20 kpl)
10 taatelia
20 kuorittua mantelia
150 g raastettua mantelimassaa
1 tl sherryä, konjakkia tms.
100 g tummaa suklaata
75 g vaaleaa maitosuklaata tai valkosuklaata
1. Puolita taatelit ja poista niistä kivet. Aseta kullekin taatelinpuolikkaalle kuorittu manteli.
2. Aseta taatelin ja mantelin päälle mantelimassaa ja muotoile ne käsin pitkulaiseksi konvehdiksi.
3. Sulata tumma suklaa vesihauteessa ja kasta konvehdit siihen esimerkiksi haarukkaa apuna käyttäen. Anna suklaan jähmettyä.
4. Sulata vaalea maitosuklaa ja tee sillä koristeraitoja tumman suklaan päälle. Anna jähmettyä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2