Koti ja keittiö 3/2010
noin 15 kpl
5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
100 g vaaleaa cheddarjuustoa
3 munaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
1/2 dl maitoa
1/2 dl öljyä tai sulatettua margariinia
100 g savukinkkua puolikas punainen paprika
2–3 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Raasta juusto ja sekoita siitä noin 2/3 osa jauhoseokseen.
2. Sekoita munat, kermaviili ja maito. Lisää jauhoseokseen vuorotellen kermaviiliseosta ja öljyä tai sulatettua rasvaa.
3. Kuutioi kinkku ja paprika ja lisää taikinaan. Lisää myös silputtu persilja. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
4. Jaa taikina voidellun minimuffinipellin syvennyksiin tai pieniin paperivuokiin. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2