Koti ja keittiö 12/2008
1 l kevyt- tai täysmaitoa
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1/2 dl sokeria
1 vaniljatanko
1 kanelitanko
Suklaatikut:
150 g tummaa suklaata
150 g vaaleaa suklaata
Lisäksi:
puisia jäätelötikkuja
1. Valmista suklaatikut. Paloittele suklaat ja sulata vesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Kaada suklaat pieniin, silikonisiin makeisvuokiin tai jääpalamuotteihin. Anna jähmettyä. Irrota suklaat muoteista ja paina kuhunkin varovasti jäätelötikku.
2. Mittaa maito kattilaan. Lisää kaakaojauhe ja sokeri sekoittaen. Lisää halkaistu vaniljatanko ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna.
3. Poista vanilja- ja kanelitanko. Jaa juoma laseihin ja sujauta kuhunkin juomaan aina yksi suklaatikku. Anna sulaa ja nauti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2