Koti ja keittiö 12/2008
2 dl kuohukermaa
1 vaniljatanko
300 g tummaa suklaata
Kuorrutus:
300 g tummaa suklaata
Päälle:
Marianne-rouhetta, Wienernougat-
rouhetta, tomusokeria ja kaakaojauhetta
Lisäksi:
noin 30 kpl paperisia tai metallisia konvehtivuokia
1. Kiehauta kerma ja halkaistu vaniljatanko kattilassa ja anna jäähtyä hetken. Poista vaniljatanko. Sulata suklaa kuumaan kermaan ja sekoita tasaiseksi.
2. Anna tryffelimassan jähmettyä kiinteäksi.
3. Pyörittele massasta palloja kuivin ja viilein käsin tai kahdella teelusikalla. Laita valmiit pallot vielä hetkeksi jääkaappiin.
4. Sulata kuorrutuksen tumma suklaa. Anna suklaan jäähtyä vähän.
5. Kasta makeiset sulaan suklaaseen esim. kahdella haarukalla ja nosta kovettumaan ritilälle. Pyörittele namut koristeissa, kun kuorrutus on pehmeää. Nostele konvehdit karamellivuokiin ja sitten rasiaan tai tarjoiluvadille. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2