(4 hengelle pieneksi suolapalaksi)
noin 1 kg pieniä varhaisperunoita
Savukalatahna:
6-10 savusilakkaa (yhteensä noin 200 g perattua savukalaa)
1 ruukku ruohosipulia tai muutama sipulinvarsi
1 dl ranskankermaa
rouhittua mustapippuria
suolaa
Koristeeksi:
ruohosipulia, punasipulia, savusilakkaa
1. Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä ne.
2. Perkaa savusilakat ja hienonna ruohosipuli ja sekoita molemmat ranskankermaan. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää tarvittaessa hieman suolaa.
3. Koverra perunoihin pieni syvennys esim. teelusikalla ja laita täytettä perunoiden päälle.
4. Koristele ruohosipulilla, punasipulilla ja peratulla savusilakalla.
Vinkki! Savukalan voi hyvin korvata 200 g:lla matjessillifileitä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2